Kosten

Tarieven Natuurgeneeskundige Reflexzone Therapie

Tarief  Intake 79,- euro
Duur: 90 minuten

Tarief  Intake verkort 56,60 euro
Duur: 60 minuten Hierbij leest u thuis op deze website onder het kopje behandelovereenkomst deze tekst alvast door. Ook krijgt u het anamneseformulier per mail toegestuurd, dit print u thuis uit en vult het met de hand in. U neemt dit mee naar de intake.  Tijdens de intake zet u uw handtekening onder de behandelovereenkomst, welke u thuis al heeft doorgelezen. Op deze manier gaat het niet van de behandeltijd af. Ik kan de intake dan in 60 minuten aanbieden. Dit is voor u goedkoper.

Prijs per consult: 56,60 euro
Duur: 60 minuten

Prijs per verkort consult: 36,02 euro
Duur: 30 minuten

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk vanuit aanvullende verzekering. U kunt bij uw zorgverzekeraar hiernaar informeren.

Natuurgeneeskundige Reflexzone Therapie valt onder natuurgeneeskundige/alternatieve zorg.
HET GAAT NIET VAN EIGEN RISICO AF. 

U heeft geen doorverwijzing van huisarts nodig.

Eenmalige niet-therapeutische ontspanningsmassage

Indien u slechts een eenmalige losse behandeling wil, en niet klachtgericht wil gaan werken, dan kan dit. Dit valt onder massagebehandeling, hierbij krijgt u geen vergoeding van uw zorgverzekeraar. U kunt dit vergelijken met een massagebehandeling zoals in een sauna. Ook dan verzoek ik u op deze website onder het kopje behandelovereenkomst thuis de tekst door te lezen. Voor de behandeling wordt u gevraagd een behandelovereenkomst te tekenen.

Tarieven massagebehandeling

30 minuten 25,75 euro  *  45 minuten 36,02 euro  *  90 minuten 65,- euro

 

Consult alleen op afspraak. Behandellocatie & tijdstip in overleg.  

Voor openingstijden kijk onder contact

.