Contact

Petrie Praktijk voor natuurgeneeskundige Reflexzone Therapie
Petrie van Meerendonk

Praktijkadres en postadres
Merelstraat 7
5735 EV Aarle-Rixtel

Telefoon: 0492-383213
E-mail: info@petrie-zorggoedvoorjezelf.nl

KvK 17178943

Consult alleen op afspraak

Openingstijden per 1 augustus 2022

Ma.: 15.15 uur en 18.45 uur

Di.: 15.15 uur en 19.30 uur

Wo.: 15.15 uur en 19.30 uur

Do.:  15.15 uur en 19.30 uur

Vr.: 16.15 uur en 19.30 uur

Overige tijden & locatie in overleg en alleen indien mogelijk

Route beschrijving

Vanaf Lieshout of Gerwen
Volg de borden Aarle-Rixtel, rijd richting het centrum via de Lieshoutseweg. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor (Dorpsstraat). Daarna voorbij de grote kerk (aan de linker kant) gaat u de 1e straat rechts ( Mariastraat ). Vervolgens de 3e straat links ( Merelstraat). Het is bij de laatste tweekapper aan de linker kant op nr. 7. Via de oprit komt u bij de poort, deze gaat u door, de praktijk ligt dan linksaf achter in de tuin.

Vanaf Beek en Donk
Volg de borden Aarle-Rixtel langs het Kanaal Zuid Willemsvaart. Rijd bij het kruispunt met de stoplichten rechtsaf Aarle-Rixtel in (Dorpsstraat). Vervolgens is het de 3e weg links (Mariastraat). Daarna weer 3e straat links (Merelstraat). Laatste tweekapper aan de linker kant op nr. 7. Via de oprit komt u bij de poort, deze gaat u door, de praktijk ligt dan linksaf achter in de tuin.

Vanaf Helmond en Eindhoven via A67
Volg de borden Aarle Rixtel langs het Kanaal Zuid Willemsvaart. Rijd bij het kruispunt met de stoplichten linksaf Aarle-Rixtel in (Dorpsstraat). Vervolgens is het de 3e weg links (Mariastraat). Daarna weer 3e straat links (Merelstraat). Laatste tweekapper aan de linker kant op nr. 7. Via de oprit komt u bij de poort, deze gaat u door, de praktijk ligt dan linksaf achter in de tuin.

Vanaf Eindhoven, Geldrop via de Europaweg
Vanaf de Europaweg (Helmondweg) 3e stoplicht links (Boer Havenlaan) richting Elkerliek / Den Bosch. 2e stoplicht links (Aarle Rixtelseweg). In Aarle-Rixtel de 1e straat links (dit is voor de Artex) Bosscheweg. De 3e straat rechts (Mariastraat). De 1e straat rechts (Merelstraat). Laatste tweekapper aan de linker kant op nr. 7. Via de oprit komt u bij de poort, deze gaat u door, de praktijk ligt dan linksaf achter in de tuin.